Bye friend

Pakcik yang berhenti ni dah jadi taiko pon dah kat tempat baru....aku baru je nak up cita dia. Sorrylah bro. Akak lupa plak akak ada blog huhu.

Mohd Aminur Hafizzie, menjak ko takde akak macam lupa plak IT department tu kat mana. ahakssssss.

One day before he left wanita2 anggun kat opis ni buatlah makan2 ngan adik kesayangan ramai ni. Susah wooooo kalau takde dia ni kat department IT tu. Takde sapa nak belek "aquarium" aku, mouse aku, email aku. Nak harapkan rakan karib dia kat department tu mmg taklah.




ni kakak opis sebelah





Semoga ko sukses kat tempat baru...jgn suka sakat orang sgt. Jangan lupa keep in touch.

Aku ni bila plak nak beralih opis? Berapa lama mau terperuk kat sini daaaaaaa??
posted from Bloggeroid

1 comment:

Mino said...

Hahahahaha

mana boleh lupa

antara kakak terbaik di SLB