Suka tengok dia makan

Khilfi memang kurus...petite cam ammi dia. Hohoho...tahan muntah tu uolllsss

Tapi dia makan lebih banyak dari Kyra. He's a good eater. Kalau dia makan sup leher ayam or kaki ayam....satu2 tulang tu dia selesaikan. Ikan pon camtu. Petai pon dia layan. Haritu dia kopek petai tu makan gitu2 je. Abah dia marah...kata budak kecik tak boleh makan petai mentah banyak2...kene masak. Masa ammi kat dapur dia dtg and ckp...ammi masakkan petai tu utk abang ye. Erkkkkk.

Yang dia kurang berselera kalau makanan tu ada cheese. Selera kampung sangat tekak anak bujang ammi ni. Kakak suka sangat pizza and anything yang ada cheese...Khilfi mmg taklah.




Air faveret dia




posted from Bloggeroid

No comments: