Happy 1st Birthday Khalif

Happy birthday manja ammi. You just turn 1 today. 14.7.14

Kamu lahir sesudah Final World Cup 2014 between Germany and Argentina. Maka Abah dan Atuk sepakat bahawa nama manja kamu Ozil.



Khalif Syafiq agak berbeza dengan kakak dan abang.

Contohnya:
belum berjalan
gigi baru 2 batang
still accept porridge (good boy)
awesome climbing skills



Bab bergaduh bagi je kat dia. Hari2 nak bertekak especially dengan kakak. Nak test vocal ke apa ntahlah.

Dia sangat kalah bab tido. Tido jarang yang lama macam other babies. Baby lain tido 2 jam direct...tapi Khalif nak sampai sejam tu macam huhuhu.

Dia ni champion jugak bab2 kemas mengemas, bukak tutup pintu.

Habit paling tak boleh blah is....goyang kaki. meniarap sambil goyang kaki...cute sangat kamu ni Ozil. Duduk atas riba, sambil kena dukung pon goyang kaki. Penyakit mama abang ayan sangat nih!

Tapi tak kisahlah Ozil...apa kekurangan dan kelebihan yang Allah kurniakan pada kamu. Kamu tetap intan payung pengarang jantung Abah Ammi Kakak dan Abang....

Muma kata Ozil cucu dia yang paling putih setakat ni. hohoho futihlah sangatttttt. oklah putihlah kalau compare dengan the other 5 hahaha.

posted from Bloggeroid

No comments: