Baru nak Raya??

Cerita Raya 2015 kitorang takde!!

Dah nak masuk Raya Haji dah kot.

This year kitorang takde tema raya.  Semua ikut sedap mata memandang, dan ikut jelah apa yang suka.  Makanya jadilah Abah color lain, Ammi & Kakak sepesen, Abang & Ozil sepesen.


Ammi pun terperanjat sebab terpilih color ala-ala pink ni.  Kita layan jelah selera anak dara kalini.


Sweet-sweetlah kononnya gamba ni.


The 5 of us.  Susahnya nak ambik gambar semua orang focus


Ozil susah gile nak pandang camera.

Dia sengaja je tau takmo pandang camera.  Aku dah perati dah perangai dia.  Asal aku letak je camera mulalah mata dia pandang ke lain.


Nampak??? Poyo sungguh gayamu wahai anak.


Yang ni cubaan untuk pandang camera tapi terpejam plak mata


My 3 kids..

No comments: