Farewell for ME (3rd Batch)

Berbatch-batch farewell untuk ko.  Macamkan Mrs President pulak.

Syukur atas kurniaan Allah.  Pepatah kata...buat baik dibalas baik.  Jadi tak rugi berbuat baik dengan orang.

Group2 untuk farewell ni sebenarnya create whatsapp  group me (of course without me) in that group.  They decided to wear black and red on my last day.  Konon-konon nanti masa lunch tu aku sorang jelah yang lain daripada dorang.

Pagi masuk-masuk je office I was like...eh napa ramai sangat pakai merah ni? Merah hitam everywhere.. and one of them tanya.  Sapa pecahkan rahsia ni kak?  hahahhaha no one pecahkan rahsia but I have a strong instinct.  Kelasssss.

The 10 of us.

Farewell lunch treat at Delicious St. Mary




With Mimi the Organizer... Thanks for the effort dear.




ok...jangan gedik sangat Sheila

With my adik faveret in the office.  He was the first "lelaki" who approached me back in 1/6/2011.   And sangat senang bekerja dengan dia.

Jangan buat nakal...akak tembak ko karang

Audrey... for the first time selama 4 tahun aku kerja kat sini dia pakai dress.  Ko dah kenapa Audrey?  Macam meraikan aku nak berenti je tau.

With my breakfast partner.  Selalu breakfast ngan abang sebelah kiri tu je.  Yang lagi 2 orang belah kanan aku menyerikan gambar je.  Hehehhe


19th floor dalam kenangan hahahah..

With Bindu Chechi...dengan dia aku polish communicate bahasa my Arwah Acha.

 Happy diluar..didalam siapa yang tahu.



Ni jiran-jiran saya.  We shared almost everything.  Personal, health, work segalanyalah.  Gonna miss both of you

Selalu je makcik tudung bunga-bunga ni sakat korangkan.  Seriously aku mmg tak boleh serius.  Mesti nak ada lawak.

With my faveret aunty Oi Ying.  Dia ni tea lady and she's the only one in the office yang tak panggil aku dengan nama aku.  She call me DiGi.

Soalan dia masa tau aku nak resign.... "awak tak sayang saya meh??"... Alololo...

Cheryl the one on my left is also leaving this coming Friday.  She's my baby boss.



Gambar-gambar hadiah aku upload kat next post.  Sangat terharu ngan korang semua.

Thank you for the effort, time, money spent for me everyone.  Really appreciate it so much.  No words can actually express my feeling.  Let me keep it by myself but trust me I'm soooooo touched with what has been done.

T H A N K    Y O U




No comments: