Semoga Berjaya Kyra

Harini Kyra starts her Ujian Bulanan Ogos.

Ammi yang rasa over risau sebab lately ni dia jadi malas nak belajar.  Was it my fault for giving her handphone?  She can only play with it during weekend tapi nampak gaya macam I should take it back.  Should I?  Kejam sangat ke? Di saat anak-anak orang lain pegang gadget tapi anak saya cuma tengok dari sebelah rasa macam kesian...tapi perlu ke anak-anak saya diberi gadget juga?  Ohhhhhh...dilema sungguh.


See..sampai adik pun boleh duduk macam tu sebab nak tengok youtube.  Feel like knocking my own head.

She is wearing my sunglasses which my sister gave me in 1998.  Ala-ala John Lennon gitu.


Kyra, tolong hadiahkan abah and ammi result yang lebih baik dari ini.  Ammi tau anak ammi pandai dan bijak.

No comments: