Bila dia syok sendiri

Masa jalan-jalan kat Palm Mall singgahlah kat kedai Brand Outlet.  Tapi tak berkenan dengan bajunya.

Terparking buggy ni kat tepi cermin sambil belek-belek baju.  Tengok bukan main bising mulut budak kecik ni.  Rupa-rupanya dia dok bercakap ngan diri dia sendiri kat cermin tu.  Mesti dia rasa macam ada kawan bercakap ngan dia kan.






Tu dia...siap nak bangun dari buggy..nak cium diri sendiri.


Anak buah aku kata, tak matchinglah ammi baju ngan tudung hijau ni.  Takpe kakak... kita buat dia.  Plastic kat tangan aku tu harga dia RM56.  Beli kat FOS..dapat more than 10 baju.  Ada yang harga RM3 je selai. Ada yang 5, ada yang 9.  Tapi baju ammi limited sbb semua slim fit kat perut.  I kenot u.


2 comments:

Aishah Amin said...

hahaha anak2 kita pun buat benda macam ni
Aishah

Aula Mommy Razim said...

kan tu namanya self confidence dia tertarik dengan diri nya sendiri


Wanita dikecam kerana Jerawat