Birthday treat for me

Thank you buddies for the treat.  Syukur Alhamdulillah diatas kurniaan ini.  Aku diberikan sahabat-sahabat yang baik dan saling ingat-mengingati.

Birthday dihari cuti mmg tak dapeklah orang nak belanja on the day itself.  Jadi semalam during lunch kita keluar sesama.  Tema kalini adalah "Merdeka".  Since aku anak merdeka.  Hahaha.

 They wore merah, kuning, biru, putih...wah wah wah.  Jalur Gemilang sangat nih.  Tetiba birthday girl pakai baju black.  Pirate flag ke hapa???

 Dua makcik yang paling depan ni dah tak setempat kerja, tapi Alhamdulillah we are still together.

The food...baru plan nak diet nasi tau.  Ni nampak macam dah banyakkan.  Rupa-rupanya ada lagi yang tak sampai.  Heronya masih di dapo lagi.

 Lepas ni birthday "gogonizer" pulak.  Gogonizer nak arrange utk birthday sendiri?? Kalau nak kitorang kasi can hahahah...


Hamboi tangan...bersimpang siur.


Inilah heronya.  Lambat sungguh munculkan diri.



Dedulu rajin gi lunch ngan dua orang makcik ni.  Sekarang kita ada kawan lunch baru...tapi kawan lama dilupa jangan.  Sesekali kita date sesama ye.  Opis sebelah-sebelah katanya.  Cumanya lunch hour aku agak awal sikitlah dari dorang.





Nak bayar pun sempat lagi.


Thank you korang.  Semoga friendship ini terus utuh walaupun sorang demi sorang dah bertukar haluan kerja.

Korang yang lain kalau nak cari kerja baru silalah cari didalam kawasan liputan yang sama.  Senang nak beramas mesra waktu lunch.

1 comment:

Aishah Amin said...

happy belated birthday!!:)


Aishah