Happy 28th Birthday

We celebrated her 28th birthday on the 28th of September 2015.

Best tak kakak-kakak ko pilih tarikh Mimi?  Hebat percaturan kitorang walaupun kucar kacir mencari tempat nak makan.

At first we planned to have this makan-makan sessions at Old Town Menara Hap Seng.. tapi welllll kitorangkan mmg organizer yang cemerlang lagi terbilang.  Sampai kat Hap Seng rupa-rupanya Old Town tu dah tutup...ko tunggu sampai malam pun Old Town tu tak datang dah kat situ.  Hahhah.

Lepas tu melilau cari tempat nak makan.  Pilihlah B-B-Q Tonight kat The Weld.  Makanan so-so je.  Tapi takpe yang penting keihklasan untuk nak celebrate tu.

Tema kalini...purple.


Sebab kita buat makan-makan ni lewat sangat lepas her birthday... yelah dengan cuti Raya Haji..dengan puasa sunat.  harap-harap Mimi oklah ye.

Si Liza berjaya menyeperisekan Mimi.   Siap cakap nak pergi Hap Seng sebab nak gaduh ngan seseorang.  Dah sampai sana...kakak-kakak yang lain tukar venuelah pulak.  Maka dia kata tempat bergaduh bertukar.  hahahhaha...haru biru.




Next birthday kita serahkan tugas back to you Mimi.  Kitorang tak buleh jadi organizer.

No comments: