Nando's untuk saya

Since taktau nak pergi mana...nak buat apa for birthday.  Marilah makan Nandos je.  Been craving for this before Ramadhan.  Dekat KL macam malas je nak pegi makan.

So we went to Palm Mall Seremban...dikatakan biggest shopping mall in Seremban.  Agak besar tapi still kosong here and there.  This is my first time here.  Masa awal-awal bukak dulu seriau gak nak pergi sini sbb project ni terbengkalai sikit punya lama.  Lepas tu orang cerita kata toilet takde cerminlah sebab ada "penunggu", takut muncul dalam toilet kalau ada cermin.  Tapi tak mustahil kalau tempat ni berpenunggu ...tempat kosong mmglah jadi tempat perlindungan makhluk Allah yang itukan.  Masa tu nak-nak Ozil is still fresh from the oven, jadi taknak take risk.  Kampung sangatkan pemikiran ahkak ni???  Tapi who cares...daripada anak aku melalak tak tentu hala baik aku elakkan apa yang patut.

Ni Ozil dah besar and aku bajet "penghuni" tu pun dah cari tempat tinggal lain sebab hantu-hantu yang masuk dalam Mall tu lagi hebat dari "dia".  Hahhahaha..



bujang ini banyak ciri-ciri anak ke-2.  sabarlah ammi sebab ammi pun anak no. 2.  Sakit jiwa raga kengkadang dengan dia ni, tapi cuba paham perasaan dia.  Why why why?

Eh eh..dah pandai posing pulak budak ni.  Kyra demam pulak harini.  Agak on off demam dia.


Baju paling faveret dia setakat ni.  Siap cakap "kakak rasa macam orang besar bila pakai baju ni".



Jangan muntah tengok banyak sangat gambar besday girl ye..


Ni je gambar makanan yang aku snap.  Malas dah nak pegang fon bila tangan dah minyak-minyak.

No comments: