Thank you Bro!

Dapat call dalam pukul 12.20 dari Zul (adik despatch ofis lama).

"Kak, akak boleh turun tak sekarang ni?  Saya ada kat bawah"  

Eeeee sesuka je tau hati nak suruh akak ni turun-turun.

Tapi kita turunlah jugak demi adik yang banyak membantu ni.  Turun sampai ke lobby sekali bos aku pun muncul kat situ..hua hua.  Nasib baik bos ni boleh kawtim punya.

Rupa-rupanya dia nak bagi aku coffee ni.  Alahaiiiiiiiiii....so sweettttttt.  

Dia kata dia beli dapat 1 extra and dia tau aku suka coffee so dia bawakkan utk aku.


Thank you Zul... lenkali takyah kopi memahal ni de.  Bagi teh o ais limau ikat tepi pun ok.  Hahhaha

No comments: