Hadiah Abah

Sempena birthday abah yang ke 43 haritu... kan dah kata kakak keluarkan all her duit tabung termasuk syiling untuk beli hadiah abah.  Disebabkan masa gi makan-makan dengan abah kita tak pergi membeli hadiah makanya dia beli hadiah untuk abah kat koperasi sekolah.

Tadaaaa...
Nilah hadiah untuk abah dia.  Dah lah nak kasi abah hadiah...pastu dengan hadiah tu jugak dia tulis note.

Abah kata lepas balik sekolah tu dia pau pulak dekat abah duit seringgit sebab duit dia dah beli pen untuk abah.  Hahhaha...Kakak oh kakak.

No comments: