Penyakitku Kritikal

Saya ada penyakit kritikal yang boleh membunuh.

Membunuh duit-duit yang ada.

Benci tau dengan perangai ni...beli beli barang pastu lupa.  Beli perap lupa.

Ada kes beli baju pastu balik dari shopping terus masukkan baju dalam lemari yang letak cadar-cadar pastu lupa.  Masa nak ambil cadar baru prasan dan plastik tu pun pernah skali reput.  Plastik Jusco memang mudah reput kot sebab takdelah aku simpan sampai 10 tahun kot baju tu.


Ni kasut Vincci yang bukan dibeli masa sessi rempuh-merempuh.  Kasut ni dah dibeli 2 tahun sudah kalau tak silap.  Tak pernah pakai pon.

Yang ni mascara...bila ntah aku beli.  Yang pastinya dah expired kot sebab year of manufacturing adalah 2011.

Ko ingat ko anak orang kaya-kaya??? Boleh beli belah sesuka hati?

Ni baru sikit...banyak lagi kot benda-benda yang aku gatal beli pastu tak pakai.

1 comment:

YieN said...

Org yg brgnya dah bersepah belambak2 mmg gituwww, okbai~~ hahaha