Sempat lagi

Kyra dapat balik her test paper.  Oklah...dia dapat 97 for her maths.  Kenapa 97? sebab ada 1 soalan dia memang tak buat...terlepas pandang kot.  Lagi satu dia tulis terbalik.

Bab-bab mewarna ni dia memang agak fail.  Lately ni barulah macam pandai sikit nak warna.  Sikit je tu pun lepas aku torture dia kaw-kaw suruh warna macam orang perempuan.  Dia jenis malas nak pikir, nak cepat siap je.  Tu yang kalau dia warna satu box tu...dalam box tu warna dia lintang pukang ke kiri kanan pusing-pusing pun ada.

Sempat lagi tu masa periksa nak buat tone macam-macam dalam box tu.  Tapi bertahan untuk 3 boxes je.  Yang lain tu tengoklah camne dia color.

Hailahhhhh anak daraku.

1 comment:

Ummu Athiyah Ismail said...

wah terer kyra dapat markah 97..tahniah!