Anything for you

Makcik Kyra request for this stuffed egg at 9.45pm.  Hoooiiii malam dah kot.

I told her, I will prepare it tomorrow morning (which is today) for her breakfast.  Dia kata..ala nanti ammi tak buat.  Nanti ammi kata ammi lambat pergi work.  Huhuhu...dah pandai predict atau dah pandai menyindir ni??

Yelah yelah...ammi buat.  Rasa macam kesian je tengok muka dia yang kejap-kejap belek cheese, kejap-kejap belek acuan muffin.  Anything for you Kyra Saffiya.


Letak sausage ngan cheese bedebah je.  Telur tu stir with fresh milk, salt, mix herbs, baking powder sikit and pepper.

 Poyo makan dengan fork & knife bagai.

6 ketul tu mmg untuk dia aje.  Jangan gemok sudah anak dara ni.  Kejap tu abah balik tinggal piring je atas meja and he claimed that he's hungry.  Ok...nak buat another round of stuffed egg memang taklah...ammi malas.  So maggi je for you Ba.

No comments: