Little Caliph Year End Showcase

Year End Showcase for 2015 was held on 14.11.2015 at Auditorium PPUKM, Cheras.

Sampai dalam pukul 2.20petang and was surprised sebab auditorium dah full.  Bukanlah kisah bila ada parents yang nak bawak lebih ahli keluarga... tapi kalau 1 family sampai dekat 10 orang apa kes? Atuk nenek makcik adik beradik student.  Pehal?? Pastu semua jenis yang selfish...tak reti nak pangku-pangku anak kenapa.  Kemonnnnnnn Malaysian...ALERT ALERT ALERT!!


Macam tak sesuailah lokasi ni rasanya.  Nak tengok konsert ke nak attend seminar?


This year LC combine 3 branches sekali.  Sungai Besi, Sri Permaisuri & Kem Perdana.  Mungkin sebab tu jugak jadi macam sardin dewan ni.


 Ni sekolah mana pun ammi dah lupa... Tapi budak yang paling kecik tu sangat sangat sangat cute.  Ada part yang dia menari tapi pandang skrin...tak pandang audience.  Cute.

Ammi kena pangku si gundu ammi ni.  Sebab ammi prihatin pada keperluan orang lain jugak.  Masuk bakul angkat sendiri tak statement ammi ni??


Ni pun one of the cute performance.


Khilfi punya persembahan last sekali...dia perform lagu paling in skalilah kiranya.  Kun Anta


Muka merajuk sebab kakak minum air yang dalam goodie bag tu.


Ni gamba masa nak pegi.  Duduk agak rapat je dua orang yang kat belakang tu.


Masa balik... tu dia.  Sorang kanan sorang kiri.  Siap masam-masam muka lagi.  

Nasib baik tak bawak Ozil..kita posto dia kat rumah Ibu babysitter jap.  Kalo bawak lagi haru


No comments: