Bila dia dapat peluang

Bila Abah & Ammi bagi peluang dekat kakak & abang guna laptop...ini ajalah yang dorang tengok.  Disebabkan laptop ammi memang ammi tak sign out...so ammi boleh view apa je yang anak-anak ni tengok dari mana-mana.

Semalam, kakak and abang duduk dengan abah dekat rumah.  Jadi lagi hora horeylah dia.  Masa balik tu nampaklah laptop ammi memang kat tempat sepatutnya...laptop abah dekat atas meja makan.  Ingatkan abah yang buat kerja kat situ...rupa-rupanya sorang conquer satu laptop.  Ok....kasi can ye sebab ni cuti sekolahkan....

Bila ammi check history cerita apa yang dorang ni tengok... tu dia.....memanjang itu aja.


Kalau abang memang ultraman saja dari pagi sampai petang kot.  


Yang kakak pulak... playdoh tak sudah-sudah.  Kan elok tengok video cara buat kek yang betul-betul, boleh gak ammi suruh gi buat kek.  Huhuhuhu

So abah & ammi dah ada idea....apa hadiah nak dibelikan untuk anak dara ni for her birthday next monday.


No comments: