Kyra's 7th Birthday - Batch 2

Petang Isnin tu...Ammi message Abah ajak pegi beli present for Kakak.  Abah tanya nak bawak anak-anak ke?  Of courselah...kalau tak bawak takkan nak mintak kakak babysitter jaga anak sampai malam.  Tak keruan hati nak mencari barang nanti.

Makanya petang tu... ammi google kat mana ada Toys 'R' Us nearby to Ammi's workplace.

We have KLCC, GE Mall, Midvalley... tapi Abah kata lets go to KLCC.

Marilah kita ke KLCC dengan anak-anak yang pakai pyjamas.  Huhuhu..ko boleh gi KLCC pakai baju tido?

 Anah Abah betullah anak dara ni.  Perasan tak setiap gambar dia akan berkepit dengan abah dia?

Nasib baik baju tido tak buruk...

Masuk je Toys R Us 3-3 askar Abah Ammi dah tak keruan.  Semua benda nak pegang..semua yang dia nak macam wow wow wow.


Kakak pulak...masa kat Youtube Ammi perasan kakak asyik tengok Playdoh aiskrim je..tapi bila sampai sana dia nampak cake maker, cup cake...dia dah tak keruan mana satu nak beli.  Dah pegang kotak ni dia letak..tengok kotak sebelah pulak.  Huhuhu.  DECIDE.  We can only buy 1 for  you.

 Dah dapat terus peluk lagi kuat dengan Abah dia.  Sakit pulak hati kita tengok gambar ni.  Dah lama abah takde chance nak peluk-peluk ammi camni masa jalan.  Hahhahahah.

 Sementara tunggu Abah solat Maghrib Ammi layan jelah askar-askar ammi ni.  Kakak can't fit into the car.  Dah besar sangat anak dara ammi ni.

 Ini budak manyak selonok.  Bila berenti je kereta ni berpusing..dia nak lagi.  Kopak ammi wei.


Nasib baik ada 3 je anak.  Ngam-ngam.  Per ride cost RM3.  Kalau anak sorang rugi woooo



 Sampai rumah around 11..gigih nak bukak and main.

Finally she chose Ice Cream.  Later on kalau nak tambah...tambahlah pakai duit sendiri ye.  Kumpul duit belanja sekolah.  Told her that..dia kata, nanti kakak nak simpan seringgit sehari nak beli yang cake pulak.  Okay...we'll see.

Batch 3 coming up soon.  Huahuahua

No comments: