Kyra's 7th Birthday - Batch 4 (Final)

Ok...ni batch yang paling last.  Melampau ammi ni nak buat entry berbatch-batch.  Kalah anak Che Ta.

On Christmas Day tu PakPis buat majlis aqiqah Mikael Haqq kat rumah.  So kita tumpang potong cake kakak kat situ.  Ini adalah surprise until the cake came out and was placed on the table.  Finally.

Haritu masa belikan dia playdoh dia kata...ammi tak buat kakak tekejut pun.  Nak surprise rupanya anak dara ni.


Pepagi kita pergi rumah Mak Nora dulu.  Parking anak-anak kat situ pastu Abah ngan Ammi keluar senyap-senyap je.  Nak gi cari kek kakak.  Ammi pergi Tesco Cheng.  Ammi pakai sluar tido je.  Boleh??


Muka plain sangat ni.  Dalam gambar ni semua poyo..nampak cam flawless sangat.  kalau tengok live menangis korang takmo pandang buat kali kedua.

Lepas solat Jumaat baru kitorang gerak ke rumah PakPis.  Drive 5 minit tak sampai dari rumah MakNora.

Kek beli dekat Kings je.  Nak cari jenis yang moist semua tempat yang Abah & Ammi pergi takde.  So sponge pun spongelah.  Dahlah warna nak tulis-tulis tu cuma ada biru je.  Hishhhhh.  Macam tak berseri je kek tu.


Ye ye o je kakak tiup lilin.  Lilin tu terpadam sendiri sebab angin kuat.




Happy to see you happy darling.

OK no more entry for her birthday.  D-O-N-E !!

No comments: