Movie time

Its movie time again.  Last movie Ammi watched was FROZEN.  Gila kentang lama tu.  So this time kita tengok SNOOPY AND CHARLIE BROWN

At first Abah kata ada kerja on Saturday...so Ammi bought online tickets for only 6 of us.  Ammi, kakak Alya, Abg Daniel, Abg Ryan, Kyra & Khilfi.  Tetiba Jumaat petang tu Abah kata..Abah cuba siapkan kerja malam tu jugak...and Saturday Abah takyah kerja.  Ok fine.  Kalau nak tengok jugak movie gilah beli ticket lain.

So, we went there after lunch at Muma's house.  Jimat belanja..hohohoho..kedekutkan ammi.  Taklah...ammi sampai Seremban pun dah ngam-ngam waktu Zohor..jadi solat dan makan dan terus blah.  Bye-bye Ozil...ammi pegi enjoy-enjoy ngan abang kakak jap ye.

Gigih nak baca segala tulisan kat situ.  Good...i love to see that you have that kind of effort


Masing-masing macam...eh lepas ni kita tengok cerita ni pulak..cerita tu pulak.


Nak tengok Star Wars...belum release lagi.  So next month maybe.


Seriously...tengok wayang kat Seremban macam takde cabaran langsung.  Orang-orang kampung ammi ni memang kalau hari cuti suka duduk terperap kat rumah je ke apa ni??? Kemonnnn Serembanian...

Cerita ni best...message dia sampai.  Even when Ammi ask Abang cerita ni pasal apa...dia boleh terangkanlah cerita ni pasal apa.  GOOD.


No comments: