School Session 2016

Selesai sudah bab membalut buku-buku Kyra.  This year ammi malas, so kita beli instant book wrapper je.  Tak kuasa nak gunting-gunting tampal ni.  Tapi still kena letak sellotape supaya tak lari pembalut tu.  Ammi kenal sangat anak dara ammi ni.  Ganas.


 Tinggal buku yang belah bawah je kena balut pakai pembalut biasa sebab size dia panjang sikit.

Nama pun ammi cop je.  Ya Allah...malas sungguh ammi ni.


Abah beli stamp pad size comel gile.

Thank you Abah sebab layan kemalasan ammi ni.  Kalau boleh nama kelas pun ammi nak buat cop.  Buat cop ala-ala cop tarikh yang boleh pusing-pusing tu.

2 comments:

mummy_ayu said...

sama ngan aku..nama main cop jer.. kelas pun kalau nak gak buat cop.. he he..last2..aku print, tinggal tampal jer. boleh?

has said...

laa...sama nest...akk pun camtu..
nyesal gak letak nama anak panjang2..hahaha