Transformation

Sabtu 5.12.2015, marilah kita jumpa Mr. Barber.  Kasi tarah kepala budak kecik ni.  Selalu je tangguh-tangguh nak botakkan dia...alih-alih dah nak masuk 17bulan baru hegeh-hegeh ammi ngan abah bawak Ozil gi cukur for the 1st time.

Sebelum tarah marilah amik gambar dia with his original hair...rambut dari lahir haritu.  Rambut Ozil tak macam kakak & abang.  Rambut dia agak perang-perang sikit pastu tak lurus.  Haiyoooo....mana mari ini budak pun tatau.


Suruh dia pandang kamera... haaaa pose gitu dia kasi.  Mata buntang, hidung kembang.



Sangat behave dia ni.  Abang dulu omaigoddd...melalak tak hengat.


Dah serupa buah kelapa tergolek je ammi tengok pala adik ni.  Berlekuk-lekuk sana-sini.

Big head Shaolin??


hahahhaha...besar sangat kepala kamu ni nak.

B-E-F-O-R-E

A-F-T-E-R

Ni kerja adik Abah.  Abah letak gambar yang atas tu family whatsapp group.  Sekali bertukar pulak.  Ada sesapa rasa nak ambil model gagah...bolehlah berhubung dengan saya.  Saya Manager dia.  Huhuhu

No comments: