Dapat tengok...

Akhirnya dapat jugak Ammi tengok cerita ni.

Disaat orang semua demam Dilwale ammi tengok cerita ni sebab ramai yang kata cerita ni far better than Dilwale.  Ammi bukan fan SRK.  Bukan jugak fan Salman Khan.  Ammi fan atok Amitabh Bachan!!

Kawan sekolah ammi kata dia tengok kat Youtube..guna subtitle Indonesia je.  Indon pun Indon....janji paham.


Ammi cari cerita ni kat Youtube..pastu kita tengok kat TV.  Tengok kat handphone kocik bona.

Ammi bagi 9.5/10 to this film.  Sangat terkesan dengan unsur-unsur kemanusiaan dalam cerita ni.  Semoga India dan Pakistan tidak lagi bersengketa.

Nampak gambar Khilfi kat sebelah tu? Dah terbalik.  Ini semua kerja Khalif.  Setiap hari dia akan bawak gambar tu turun...cium-cium pastu dia letak balik.  Rindu sangat gaknya ngan Abang dia.

Next baru turn Dilwale.

No comments: