Khilfi @ Hospital - Part 1

Ini hari kedua Khilfi di hospital.  Bilik pun dah ditukarkan ke single room sebab Khilfi kena kuarantin.

Untuk elakkan Khilfi boring kat ward ammi belikan puzzle.  Sebenarnya takdelah boring kot...boleh je dia layan cartoon network kat tv. Tapi takkan nak tengok tv je all the time.  

First day kita abang and ammi dah completekan puzzle ni.  Tapi semalam abang kata nak buat lagi so kita pecahkan and yeayyyy buat balik.


Gitu gaya berpikir.  Masa mula buat ni muka agak freshlah sbb baru mandi and sarapan

Dia dah boleh buat sendiri


Tapi badan dia x selesa kot.  Buat 10 minit dia baring... buat lagi pastu baring siap tido meleleh2 airliur lagi lepas lunch tu.


Finally... dekat pukul 6 petang siap gak puzzle.  Muka pun dah macam hapa ntah.... good abang.  You are a fighter!!!



No comments: