Office Spring Cleaning 2015

23.12.2015 - Office buat Spring Cleaning Day

Bukanlan start dari pagi.. started to clean the office around 3pm.  Buat beramai-ramai jadi cepatlah kerja semua siap.

 Masa tengah nak briefing.  Office Manager nak divide tugasan.  Ada 3 major tasks je.  Bersih dan kilatkan all the cermin, vacum segala mak nenek celah bedah dalam ofis and cuci pantry.

Ammi pilih yang vacuum dan lap-lap habuk.


90% adalah ladies dalam office ni.  

Eh eh...kecoh sangat ni.


The Cermin Girls

The pantry team


The vacuum team A

Gigih menyental...gila dari lantai tu kepam sebab dah 7 tahun tak bercuci...jadi putih suci bersih.  Rasa cam nak makan bersila je hari-hari.

Kerja sambil berkarok..

Dah kerja keras (keraslah sangat)...mesti ada makan-makan.  In fact the whole day punya meal telah ditaja oleh office.  Dari pagi, ke tengah hari dan minum petang.  Alhamdulillah.


Kita tak tolong siapkan makanan...kita selfie je.  Sebesar talam muka ammi.

Banyak lagi gambar sebenarnya..tapi malas pulak ammi nak rotate.  

Seronok jugaklah buat perkara ni sekali sekala beramai-ramai.  Kalau kat rumah tu spring cleaning...memang ammi sorang je jadi spring toing toing ke sana-sini sorang-sorang.

No comments: