Purplelicious

Ammi berjaya lagi buat kerja-kerja memeram gambar.  Dari tahun 2015 membawa ke 2016.  Ammi sampai awal ke ofis.  Takkanlah pukul 8.15 dah start nak buat keje kot.  Ofis start pukul 9.  Jadi marilah check-check photo gallery kat cloud.  Clearkan mana yang tak patut tu.  Sekali terjumpa gambar-gambar purple ni.

Kalau ikutkan details kat gambar tu...gambar ni ammi and the gang captured 19.6.2015.  Masa ni ammi still kerja kat Shook Lin & Bok.  Kalau mengandung dah nak bersalin dah.

Ok bila buat-buat caption baru teringat...amik gambar ni sebab nak try handphone baru ammi.


Ammi yang tembam, aunty Sasha, Aunty Sal, Aunty Mimi and yang duduk tu Aunty/Nenda Salmah.


eeee... tak suka tau tudung ni nampak cam ada tanduk kat atas tu.


Ammi look so big


Kalau nak team nasyid suara kelaut..bolehlah appoint team ni.

Nak set timer skali tercaptured cepat pulak.

 
Rindulah ngan korang-korang kat SLB.  Bila our next makan-makan session??

No comments: