Selamat Bertunang Athirah

24.12.2015 - Kaklong Tirah bertunang.
24.12.2015 - Jugak adalah birthday Muma yang ke61

Kita tak balik Seremban this week sebab dah janji nak attend majils tunang Kaklong Tirah pastu terus gi Melaka.


On the way to Port Dickson...nak gi rumah Maklong.  Sampai sana memang dah setellah majlis bertunang semua...kite datang untuk makan je.  Tak guna punya adik hahahhaha..

 Lepak jap..panas bak ang.

Putih suci muka ammi.  Terima kasih MakNora sebab jadikan ammi putih dalam gambar ni.  hahah

MakNora.  Ni adik abah yang kedua terakhir.  No. 11.  Budak-budak ni tiap kali nak balik Melaka tiap kali tulah mengingat adik beradik abah.  Ramai noooo.  Takpe kita mewah dengan saudara.

(Gambar ni cilok dari grup whatsapp family)

Tunangan orang dan suami orang.  PakApis (adik bongsu abah) a.k.a abangbangla.  Kyra penah tanya kenapa tak panggil pak apis paksu??? Kenapa bah kenapa?  Sila jawab atok Jamil

Apa-apa pun selamat bertunang Athirah & apa ke nama tunang dia.. Amirul kot.  Ni cucu atok yang pertama bertunang.  Lepas ni pakcik-pakcik dan makcik-makcik siap sedia je.  Kita ada banyak wedding anak-anak sedara.

Ada lagi gambar yang dorang share kat whatsapp...tapi mana ntah tak masuk dalam cloud ni pun.

No comments: