Doctor Kyra Saffiya

Kyra kata her ambition is to become a doctor.  Tapi setiap kali tanya ambition dia memang bertukar-tukarlah.  Tinggal lagi most of the time dia akan cakap dia nak jadi doctor.  Well...go ahead sayang.  Abah and ammi has no objection.  Jangan kata nak jadi artis sudah huhuhu.  Yang paling latest nak jadi Doctor Gigi.

Cita-cita tu semakin terdorong bila dia pergi Kidzania.  Ni semua gambar-gambar lama masa Kyra masih di Little Caliphs.

Ammi memang terror bab-bab perap gambar dan cerita kan??  Kyra dah masuk darjah 2 pun sekarang ni.  Huhuhu


This was around June 2014 if im not mistaken.





Semoga impian anak ammi ni menjadi kenyataan.  Impian tanpa usaha tidak kemana ye anak... jadi jom kita berusaha sama-sama.

No comments: