Khilfi's Art Craft Session

Gambar-gambar ni Teacher Balqis yang share dekat whatsapp group kelas abang.

Gambar memula yang ticer share tu takde muka abang, dan-dan tu abang merajuk.  Ammi pun buat muka tak malu tanya ticer...ada tak gambar abang.  Nasib baik ticer ada.

Teacher kata gambar ni teacher ambil masa Art Craft Session.  Biasanya dorang buat craft session hari Rabu sebab masa tu students pakai tshirt and track bottom.

Ek ehhhh...abang duduk sebelah Raudhahlah.


Berseni sangat gaya pegang brush tu abang.

 Serkup kepala menantu ammi kenapa gitu?

Amboi...pesen apa tu abang?

 Tangan anak beranak memang pesen elastik agaknya kot ye.

Haa...sama tak tangan ammi dengan abang??

No comments: