Yes, I can.

Haritu kat facebook ada video ni..

Dia macam suruh kita try stopkan video tu at 678.  Berkali-kali gaklah cubaan finally berjaya.

Sebab tu yang poyo sangat nak letak kat sini.  Kat comment video tu takleh nak post gambar..jadi tak dapat nak membuktikan yang ammi berjaya.


Pukul 1.20 pagi tak tido-tido lagi ammi ni.  Leka nau layan tipon sebab masa kat rumah Muma internet ammi habis quota jadi bila sampai rumah dapat wifi jadi jakun melayan macam-macam.

No comments: