Bila nak puas?

Memang takde istilah puas dalam membeli kasut.  

Kaki ammi ni jenis yang agak susah kalau nak memilih kasut.  Kena cari yang sesuai, selesa sebab ammi ada bunion kat kaki.  Kalau nak pakai jenis yang muncung tajam kat depan tu memang tak bolehlah.  Pakai boleh pastu hazabbbb sakit.

Kengkadang tu ammi beli yang terpandang and tersuka at first sight.  Lebih kurang macam "jatuh cinta pandang pertama" gitu.  Beliiiii pastu pakai sekali dua dan terbiar.



Ni pun ammi baru bawak balik kasut last Friday.  Kalau tak lagilah.

Ni antara kasut baru...sedap pakai tapi ntah kenapa bila pakai tumit terkeluar.  Jadi kenalah beli foot support barulah dapat pakai dengan jayanya.

No comments: