Bila free semua jadi sedap

Ni gambar masa Pre-Ramadhan Lunch 1/6/2016 haritu.

Boss suruh ammi ngan kawan ammi yang decide tempat.  Aduhhhhhh.  Ni yang tak goma ni.

Jadi sebab lunch hour cuma sejam je...marilah kita ke Melting Pot Cafe, Concorde Hotel.  Dekat sikit dari ofis.  Nak pegi KL Tower yang lagi dekat...boss kata kat sana tasteless.


Us...our Litigation Team.




Kalini mintak boss pulak yg wefie kan.  Baru nampak muka semua orang clear.  Dari tempat ammi duduk tu macam kelam sikit.

Food are ok.  Pilihan emmmm takdelah banyak sangat tapi takyah tamak sangat ammi ooiii..bukan boleh makan banyak sangat pon.

Next boss kata kita put Shangri La in our list pulak sebab dia kata food kat sana lagi super awesomeeee.  Ye ye o je dia..dia pun sama makan tak banyak.  Huhu.

THANK YOU AARON!

No comments: