Farewell for our little adik

Saying goodbye is seriously not easy.

Thank you Siti Nurazwani Zulkeflee for the past 12 weeks.  Dia ni attachment student dari UIA.

Selalu je panggil nama dia ikut suka.  Rasa macam selesa panggi Wani tapi kat office ni dah ada Wani.  Nak panggil siti rasa cam tak best.  Dorang suruh panggil Siti Nur.  Jadi kengkadang memang terpanggil Siti Nurhaliza je terus.  Hahaha

You are such a hardworking girl yang tak pernah merungut bila akak bagi kerja walaupun kena bersila buat filing belambak-lambak dalam bilik belakang tu.
Yang tetiba muncul dibalik partition tanya "ada kerja tak kak?"
Yang baru 15 minit tadi bagi kerja tetiba dia datang balik tanya "ada kerja lagi tak kak?"

Keep up your goodwork, jangan berhenti belajar dan jangan malu untuk belajar.  Malu bertanya sesat jalan.

So last Friday office adalah buat small farewell kat pantry je for our little adik yang banyak membantu in our small Litigation Department ni.

Yang tudung biru tu yang selalu dera dia.


Budak yang tak boleh nak bagi speech.  Lelehhhhh.

Konon nak amik gambar perut makyong yang baju hitam.  Tapi yang baju biru tu pulak nampak cam tengah pregnant.  Huhhh

Ni je team litigation yang ada hari Jumaat tu.  Prema on leave.  Bos & Nash pergi court.


Tengah kitorang makan-makan kat pantry, budak yang diraikan ni hilang.  Rupa-rupanya dia dok letak kat atas meja setiap orang kad yang dibuat sendiri.  Alololo...so sweet of you SitiNur.



Semoga cemerlang in your few more semesters.  Study smart...jgn kawin awal sangat...enjoy life.  Hahah...boleh ucapan gini?


No comments: