Khilfi selfie-ing

Ammi check dalam photo gallery phone ammi macam-macam gambar selfie ada.

Yang ni masa ammi guna password yang biasa.  Sekarang...takde sapa yang boleh buka phone ammi kecuali abah.  

Dulu kalau letak je phone...tau-tau je ada tangan yang capai and main game.  Walaupun yang ada dalam phone cuma game puzzle bodoh-bodoh je.

Nasib baik gigi abang cantik

Hidung fail

Ok...lesung batu tu boleh tahan.



Masalah gambar suis lampu pun ada apa hal??

No comments: