Cerita Raya Lagi

Ammi nak simpan kat sini gambar hari raya masa kat rumah Mak Long Rozie haritu.  Malam 1st day Raya kitorang berkumpul adik beradik kat rumah along kat PD sebab nak buat mesyuarat bahagi tugas.  Anak along si Tira nak kawin...jadi sorang ambik kerja sikit-sikit.

Selesai sessi mesyuarat... kita buat sessi amik gambar pulak.  Dak apis ngan Nora takde masa ni sebab dorang raya kat belah mertua.



Ni dia 10 orang anak abah dengan arwah Mak.  

Dari belakang kiri:  No. 7, 3, 2, 10, 1, 4,
Tengah dari kiri:  No. 6, Abah the Great, No. 5
Duduk dari kiri:  No. 9 & No. 8

 Gambar 10 orang anak abah masa zaman masing-masing hingus meleleh.

Ni 9 orang menantu-menantu abah yang awesome.  Kekurangan sorang menantu perempuan.  Kepada yang berkenaan tu silalah dipercepatkan ye.


Abah dan cucu-cucunya.  Tu pun ada beberapa yang tak masuk gambar.


Meriah sangat.  

Harap-harap next year dapatlah lagi bergambar macam ni.

Semoga Abah diberi kesihatan yang baik.






No comments: