Bila plan tiba-tiba bertukar

We (in laws family) were supposed to have our lunch gathering on Saturday 21.7.2018 at Restoran Kuali Chef Kay, Melaka

 

Nak dijadikan cerita...day before tu dapat berita Adry kena demam panas and kena warded dekat Johor.  So, mamanya yang jugak penyeponser (hahhaha ada ke perkataaan ni) rushed back to Johor and kitorang ni dalam keterpaksaan terpaksa jugak pergi and lunch kat situ on Saturday.  Mujur dah book and bayar..kalau tak memang kita cancel je plan ni.  Tak syok kot...bila ada orang sakit pastu kita huha huha camni.

So lepas lunch kitorang beramai-ramai convoy gi Johor.  Tak pasal-pasal kaklang gi book kan kitorang 1 homestay kat OneTebrau.  Thank you kaklang.  Kaklang kata boleh je nak tido rumah kaklang...tapi nanti takde sapa nak layan makan minum tempat tido sebab kaklang dah for sure tido kat hospital teman Adry.

Malam kitorang gi makan bubur faveret kat Taman Sentosa tu.


Mandak & Ayie...

Anak-anak abah ni jenis...tengah sedih pun boleh ketawa...memang gitulah dorang.  Love them.



Motif Khilfi tido pakai bib?



No comments: