Sesekali jamu telinga

Video ni ammi ambik masa last Ramadhan.  Rasanya lagi 2 hari nak raya kot.  Malam-malam raya kalau balik Seremban mestilah jalan cari pasal.

Tapi memandang raya kalini macam alakadar je makanya Abah & Ammi keluar dating jelah.  Lepak-lepak minum kat bazaar.  Dari jauh ammi dengar suara sedap.   Ammi dah peluk tangan abah ajak tengok orang yang menyanyi tu.  Suara dia perghhhhhhh....sedap bak ang.

Dengar dia nyanyi...pastu terus bayar extra request lagu huhuhu.  Lepas dia nyanyi seround lagu Ebiet G Ade yang ammi request tu dia pun datang lepak minum kat meja.  Mesti dia tengok abah macam mat rock gang2 dia gak ni.  Hahahha...




Ammi request lagu ni.  Ammi suka gila kot lagu ni.



Part dia nyanyi lagu arwah Saleem tu aduhaiiiiiiii.. serius ammi rasa nak nangis.  Rasa macam arwah Saleem yang tengah nyanyi.

No comments:

Post a Comment