Pages

Giveaway Merdeka 2019

Masih on lagi ni...so marilah ammi join jugak.  Manalah tau ada rezeki dapat hadiah bawal chiffon shimmering.  Jomlah korang meriahkan GA ni..

Silalah terjah Blog Ini kalau nak join.


Giveaway ini berlangsung dari 26 Ogos 2019 hingga 9 September 2019 iaitu selama 2 minggu sahaja.

8 comments:

  1. Selamat bergiveaway Sis dan semoga Sis bertuah mendapat bawal chiffon.

    Dah hadam syarat ke belum tu ehh!

    ReplyDelete
  2. good luck Ammi..tak sempat nak join sebab ada entry yang masih tertunggak..tak sempat nak BW nanti jadi tak fair pada yg lelain..

    ReplyDelete
  3. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html

    ReplyDelete
  4. Goodluck, dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete