Pages

Ada-ada aja

Ada ke kata ammi kuat napping?
Itu dulu...sekarang tidak lagi.

Dulu asal letak kepala je jalan...


25 comments:

  1. hahaha.. paling tak suka tengok netflix..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ammi pun jarang tgk movie..sejenis suka tgk drama ringan2 je

      Delete
  2. Texting your ex? mmg x laaaaa...hahahaa

    ReplyDelete
  3. hahahaha patutnya yang september tu, shopping hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. org byk duit lahir bulan 9...org takde duit tido je hahah

      Delete
  4. Haha..sy always late.. idok lah jg..

    ReplyDelete
  5. Hehe.. Saya February. Rasanya xde la dramatic sangat. Biashe biashe je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhh mana boleh judge diri sendiri hahahaha...

      Delete
  6. Alamakkk yang November tu betullah hahahahah dan sekarang pun sambil tengah tenmgok Netflix ni hehehehe

    ReplyDelete
  7. kita sama..born in August...suka tidoq..haha..

    ReplyDelete
  8. arguing. alamak! takda lah selalu camtu, kdg2 je :)

    ReplyDelete
  9. Arguing! Tepat sekali...muahahaha

    ReplyDelete
  10. Haha, being dramatic?
    Tak da masa nak dramatik ni ...
    Zaman dulu2 maybe la , now dah kerepot ni, kena banyak sabar jak la., haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa muda, masa baru kawin sapa je yg tak dramatik kan Mrs Pip? hahah

      Delete
  11. always being late..adeh..cam betul je tu...sbb pagi2 selalu rushing kejor tren nak gi kerja..

    ReplyDelete
  12. Overthinking? Hurmmm.. Boleh jadi juga. :p

    ReplyDelete
  13. now memang netflix je la ayu, astro dah takde...

    ReplyDelete