Pages

Birthday Boy Masak Sendiri

Ini cerita Sabtu lepas sebenarnya.  Sabtu minggu ni baru ammi nak cerita.

Sabtu lepas (12.10.2019) adalah birthday Abah yang ke 46.  Allah berusia dah suami ammi ni.  Ammi pun apa kurangnya.

Walaupun itu adalah birthday Abah tapi Abah yang prepare breakfast.  Thank you Ba.



Maggi goreng je kata Abah.  
Ehhhhhh ammi tak cakap apa-apa pun.  Ammi masuk dapur nak cakap thank you je.

Tapi adalah pulak seketul BIN KAMARULZAMAN yang paling kecik ni takmo makan maggi.  Dia tetap nak nasi lemak.


Adoiiii banyak hal lah budak ni.  Terpaksalah kakak turun ke bawah belikan nasi lemak kosong sebungkus untuk dia.

Entry khas birthday next weeklah ammi buat ye Ba.  Ammi terdelete pulak semua gambar dari phone.  Ni pun gambar ehsan dari adik bradik.  Tak malu betul ammi ni.  Dah bagi mintak balik.

10 comments:

  1. ala comel..orang lain pula yg demand bab makan..hehe

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday buat husband Ammi.. sesekali en suami masak best jugak kan.. :)

    ReplyDelete
  3. hikhik dalam ramai-ramai pasti ada orang lain dari yang lain. bila besar nanti tengok balik, mesti anak akak ni tersenyum.. hehe

    ReplyDelete
  4. Bagusnya birthday sendiri masak sendiri.. happy birthday semoga dilimpahkan dengan rezeki yang berpanjangan, diberikan kesihatan yang baik. Aaaminn

    ReplyDelete
  5. lagi spesial tuh kak... sedap nampak megi goreng tuh

    ReplyDelete
  6. Sama macma SA la...birthday sendiri, sendiri yang masak..takde la namanya nak jadi special sebab sambut birthday kan...well anak bongsu tu..bukan main lagi dia erk...

    ReplyDelete
  7. mengancam maggi goreng yang dimasak birthday boy..
    Selamat ulangtahun kelahiran buat suami Ammi..

    ReplyDelete
  8. alololoooo dah ada megi yang sedap, nasi lemak juga nak :))

    ReplyDelete
  9. dap nya...lama tak makan maggi. bagus nya tak makan maggi..nak nasi jugak yer.

    ReplyDelete