Pages

DJ Ismahalil Hamzah

Ini antara DJ yang paling, terpaling, tersangat ammi minat.  Ammi pernah buat posting pasal DJ Isma (DJ Faveret Saya) ni dulu kat blog.  Gigih tau ammi cari balik entry ammi tahun 2011.  Mujur tajuk ammi senang nak trace masa tu.

Sekarang dia ada dia punya own radio station.  Bapakku FM.  Ammi jarang dengar live sebab dia on air tengah malam.  Ammi dah lena diulit mimpi itu pun kalau sempat mimpilah.  Ammi selalu dengar yang recorded version je.

Disebabkan semalam DJ Isma ada inform kat page dia yang dia akan live dekat Suria FM pagi ni...gigih ok ammi bukak Suria.  Ammi bukan pendengar radio ni.

Terubat rindu nak dengar dia live.  Sejam pun jadilah.



Dia ada personaliti dia sendiri.
Dia ada jiwa dia yang tersendiri.
Dia tak pernah anggap pendengarnya sebagai pendengar...tetapi we are his friends.
Dia sangat sempoi.
Dia berbeza.

Keep on rocking Bro!

4 comments:

  1. dulu kalau balik ke kerteh edy suka bukak radio thr masa tu dia masih jadi dj kt situ, suka dgr suara dia tu yg best, suka dengan pilihan lagu rock nya... tapi tak pernah layan dia time kisah seram sbb selalunya tengh malam...

    dia antara dj kat malaysia ini yang di segani, cara dia membawa diri tu buat org sukakan dia.

    ReplyDelete
  2. sekrg dah lain..dulu2 DJ sorang je yg berckp..sekrg dah interaktif..pening gak dgr..dgr radio dlm kereta, masa pergi & balik kerja..

    ReplyDelete
  3. tak berapa suka dj era.. ckp kadang2 bunyi kasar

    ReplyDelete
  4. Susah nak jumpa DJ sebenar sekarang kan...zaman dulu mmg best...suka gak Isma Halil Hamzah ni...

    ReplyDelete