Pages

Itu namanya NORMAL Bang!

Hahaha..mesti si suami ni buntu nak cari perkataan yang sesuai.


Ammi pun kengkadang ada gak certain words yang masa tengah bercakap tu tak jumpa perkataan sebenar.  Ammi harap-harap je org yang mendengar tu faham apa yang ammi try sampaikan.  Hahahahah

14 comments:

  1. hahaha .. potong sendiri, jahit sendiri berpandukan manual book kot. hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kelakar pula dia cakap manual gitu..

    ReplyDelete
  3. hahaha.... tak jumpa ayat yg sesuai lah tu...

    ReplyDelete
  4. sekali buat lawak ok juga tu

    ReplyDelete
  5. haha..beranak auto ada tak?

    ReplyDelete
  6. Hihi.yang penting confident :)

    ReplyDelete
  7. Hahaha..brader needs some rest :)

    ReplyDelete
  8. hahahah dia lupa perkataan tuh kih3, tapi kalau bini yang dengar mau terbukak jahitan dek gelak tak hingat

    macam lah kadang kalau rumah renovation, kalau kereta modify itu pun kadang2 tertukar... mampus kene gelak ngn kawan2 bila dok kata renovation kereta hehehhe

    ReplyDelete
  9. my sis pun ada share baru2 ni..lawak je. ingat keta ke.

    ReplyDelete
  10. Hari tu terbaca kat FB...terus gelak..

    ReplyDelete