Pages

Pabila waktu terhenti

Bukan main suspen lagi tajuk.

Pagi tadi jam ammi ni elok je berfungsi masa ammi pakai nak gi kerja.

Sampai ofis ammi tengok jam....eh dah kenapa sampai office pun masih pukul 7.10 lagi.

Rupa-rupanya jarum kecik untuk "date" tu dah tercabut and stuck in between jarum pendek dan jarum "days".


Baru cadang masa lunch nanti takmo keluar sebab ammi ada bawa bekal.  Hmmmm.

Ammi saja je survey-survey jam...bukan nak ganti awak pun.  Awak ni tak pasal-pasal nak merajuk dah kenapa?



11 comments:

  1. lama tk pki jam tgn..selalu tgk jam kt hp je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ammi memang tak boleh tak pakai..rasa tak selesa

      Delete
  2. Ha! tulahkan... macam tahu-tahu je jam tu kan.
    Kalau boleh dibaiki buat apa tukar baharu.

    ReplyDelete
  3. Mmenag susah kalau jam tangan habis bateri atau tiba2 kong kan...kalau tetinggal x pakai pun memang waktu seolah- olah terhenti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jadi macam sawan tau..kejap2 tangan nak tgk jam

      Delete
  4. HEHE..jam pun pandai merajuk ye

    ReplyDelete
  5. Hihi.. macam tau2 ja Ammi jam tu.. merajuk kot :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum
    Saya pun kalu x pakai jam macam tak lengkap je hari tu.. walaupum kt henfon dah ada jam. mesti nak kena pakai jam tangan.. maklumlah start pakai jam tangan masa henfon belum wujud lagi.

    ReplyDelete
  7. mati akal wo takde jam

    ReplyDelete
  8. Jam tangan wajib ada.. kalau tak rasa kekurangan.. dah lama sha tak beli jam..

    ReplyDelete