Pages

Happy Birthday Mummy Ayu!

Happy Birthday Ayu.  Yeayyyy kita dah sebaya.


Since Mummy Ayu suka pink, suka bunga...ammi bagi yang ini jelah.

Anyway, semoga diberikan kesihatan yang baik, dilapangkan rezeki, dipermudahkan segala urusan and hope your special day brings you all that your heart desires! 

Mummy Ayu ni sebenarnya kawan kelas ammi masa sekolah rendah.  Alhamdulillah...masih lagi berhubung walaupun last jumpa face-to-face tahun 2010 kalau tak silap kan Ayu.  Kita jumpa masa gathering.

Pssttt...ramai peminat Mummy Ayu masa sekolah dulu.

5 comments:

  1. oh kwn 1 sekolah rupanyanya..kitorang kenal geng blogger...dlu2 slalu juga lunch tp sejak die dh pindah bangkok lama dh tk jumpa

    ReplyDelete
  2. Semoga Mummy Ayu sehat selalu!

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Mummy Ayu.
    Semoga selalu happy dan murah rezeki.

    ReplyDelete
  4. wah...special entry..thank you.. thank you!
    aku busy tah apa2 tah..2, 3 hari ni la jenuh kayuh balik update.
    entry birthday pun up lagi ni
    ah ah..kawan sekelas sekolah rendah..jumpa masa gathering kat alson dulu kan. lama x jumpa dah..we all keep in touch ngan whatsapp..

    peminat? tudung pun senget2 masa tu...ha ha ha... but aku tak leh lupa kes mamat yg minat kejar aku masa tu, aku lari masuk toilet nangis2..cikgu tiarom marah budak tu...scary. ha ha ..kelakar je. aku jumpa suhada & keep in touch ngan dia gak. dia datang umah masa husband aku meninggal. baru2 ni aku wat kenduri doa selamat pun dia datang.
    eh ...panjang la aku komen.
    tq semua..aamiin for the doa...

    ReplyDelete