Pages

Heart Rate Semalam

Ini bacaan jantung ammi semalam.

Tetiba je ammi rasa mcm menggigil kat tangan, pastu mcm berdebar-debar.

Kebetulan boss ammi baru masuk office masa tu...cuak gak dia.

Ammi cakap dengan dia... kalau lagi 10 minit I'm still having the same issue please drag me to the nearest clinic.


Mujurlah tak lama...dalam 4 minit gitu.  

Tak berpeluh tapi rasa panas sikit je.  

Ni reading yang ammi ambil guna handphone ammi je.  Rasa agak tepatlah sebab badan kita kan..so kita taulah bila terasa jantung tu laju dan normal.

Boss ammi keluar meeting dalam pukul 2... tapi asal je dia tak nampak ammi kat CCTV dia akan call.  Alahaiiiii suwittttt sangat.  Memang rasanya dia hadap je kot CCTV kat phone dia semalam.

Apakah kopi durian semalam puncanya??? Dahlah minum kopi durian pastu makan pulak roti bun yang ada inti kacang merah tu.  Manis berkepok-kepok.

21 comments:

  1. Jaga diri Ammi, jangan minum kopi durian tu lagi dan apa jenis kopi pun...ok? SA pernah rasa macam tu dan stop coffee dah setahun dha...take care ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ammi mmg dah kurangkan dose coffee sebenarnya cuma belum cut habis je lagi. moga diberi kekuatan nak stop caffeine

      Delete
  2. bagi orang jelah kopi durian tu kak, risau gak kan tak pernah2 jadi gitu
    nasibla boss akak sangat sweet, sayang bebeno kat PA nya... risau dia jadi apa2 kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak dibagi mende dana? beli sesachet je smlm.
      suwitlah sbb kalau PA dia nak sakit sapa pulak nak bukak opis pepagi. dia punya pagi start pukul 11 hahah

      Delete
  3. maybe kopi durian tu kot . Bagusnya boss ammi concern pasal ammi . Ammi kena selalu check up nie , risau pulak heartbeat laju sampai menggigil2 tangan .

    ReplyDelete
  4. semoga tiada apa-apa dan baik-baik sahaja

    ReplyDelete
  5. Hati-hati dalam pemilihan makanan atau minuman ya kak..mana yang agak-agak makan atau minum terus rasa lain macam..elak untuk ulang makan atau minum..risau bila tinggal sorang-sorang.

    ReplyDelete
  6. Risau juga. Harap takde apa-apa yang serius. Kalau betul kopi tu punca.. better elak terus

    ReplyDelete
    Replies
    1. kopi tu ntahlah...terlebih gula kot semalam. semua benda manis je ammi belasah utk breakfast smlm. harini insoffff

      Delete
  7. jaga diri. mungkin kesan pemakanan tu. Jaga makan dan jangan lupa bersenam. tu penting

    ReplyDelete
  8. Take care ammi... I pulak berdebar baca entry ni. Moga u sihat selalu 🌹

    ReplyDelete
  9. kopi durian? bukan ke tak leh kopi n durian tu? pelik...
    ayu pun ada masa heartbeat laju gak...sometime. memang cuba kurangkan kopi,
    selang2 hari la..tapi bila dah minum tu..subhanallah..nikmatnya.
    kannn...

    ReplyDelete
  10. akakkk.. gws.. lebih ni jangan minum dah kopi durian tu, teh o limau ok. durian dengan kopi macam tak kena je. huhu

    ReplyDelete
  11. Kena jaga makan ni ammi. Take care ammi

    ReplyDelete
  12. Jaga diri ye Ammi.. Kalau tak ok, gi klinik tau..

    ReplyDelete
  13. now camne?
    harap nyer ok ok jer ye.

    ReplyDelete