Makan tetap makan

Ammi dah kat rumah uollss.  Slightly under the weather.  Semalam MC, harini boss masuk office dalam pukul 1 dia dengar suara ammi terus dia cakap... "You send the email out and you may leave Shila.  You sound damn bad", katanya.

Hahahha...rock banget deh suara ammi ni. 

Sampai kat area rumah tekak terus rasa nak makan laksa Sarawak.


Demamlah camna pun...selera makan tetap mencanak.

Kalau budak demam sebab nak tumbuh gigi, nak pandai jalan.  Orang tua macam ammi ni demam sebab apa uolls? Nak gemuk ke? Ahaksss

6 comments:

  1. Sedap plak nampaknya laksa sarawak tu..laaa ammi demam ke? rehat la...makan ubat...semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh ammi. cam aku pun slalunya demam2 selera makan tetap menten

    ReplyDelete
  3. hamboi.. laksa sarawak tuh.. sedapnya lah Ammi..
    Tak sihat pun kena makan juga.. semoga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh ye ammi. Laksa sarawak sedap tu

    ReplyDelete
  5. Tu bukan demam nak gemuk, tu demam dia suruh ammi berehat elok2 sambil makan penuh nikmat tanpa gangguan.

    ReplyDelete