Pages

Saleem ft Naqiu

Malam tadi semua orang dalam rumah tidur awal kecuali Ammi.  Terkebil-kebil ammi takleh nak tido.

Ammi pun layanlah dari satu video ke satu video kat YouTube...sekali ternampak video ni.

Nampak macam real berduet pulak...dengar pulak pakai earphone.  Memang menangkap betul.

Dua-dua suara sedap.  


Credit pada Encik Ery di YouTube.

Tahniahlah kepada yang mengedit ni.  Hebat awak Encik Ery.



12 comments:

  1. this year x layan pun gegar vaganza sbb takde astro dah kat umah. nak tgk online pun...manjang lupa je.

    ReplyDelete
  2. fuuhhh mantap!
    best pulak layan video ni.. haha

    ReplyDelete
  3. ada tengok jugak, dua-dua suara power... suara arwah saleem dan naqiu yang serak-serak basah tu memang menangkap betul

    ReplyDelete
  4. Arwah Salem ni penyanyi fav Abah saya..

    ReplyDelete
  5. naqiu ni bekas BBNU zaman awal 2001. Hilang berbelas thn. Tup2 timbul masa GV6. Sy dah lupa zaman dia rakam album dulu.

    ReplyDelete
  6. kreatif editnya. dua dua suara unik dan sedap

    ReplyDelete
  7. peminat gegarvaganza memang layan naqiu ni kan. besttt

    ReplyDelete
  8. Dah jadi peminat Naqiu sejak layan GV6 nih! hehehee

    ReplyDelete
  9. Pandai dia edit erk..nampak synchronise jer video ni...

    ReplyDelete