Gambar salam 2-0

Simpanlah kat sini buat kenangan sebab ammi dan anak-anak bersorak dari rumah je.

Ini gambar masa AFC Qualification match between Malaysia and Indonesia haritu.  Anak buah ammi baru je hantar.

Salam 2-0 katanya.


Angah Fikri, Abah, Pakcik Alim, Rawi.

Tak berapa nak nampak pulak ke"mara"an perut abah dalam gambar ni.

Angah ni anak kepada kakak abah.  Dia pesilat N9 dulu.  Pastu dia masuk latihan polis. 
Keluar latihan dia ditempatkan kat Manjung kalau tak silap dan jadi wakil polis Perak untuk acara silat.  Dia menang pertandingan tu and terus HQ offer dia.  Untunglah awakkkkk.

Jadilah anggota polis yang bertanggungjawab.  Jangan nak melibas orang kerjanya.  
Sambil-sambil tu silalah gi sambung balik diploma awak yang terhenti diseparuh jalan tu sebab taktau nak pilih antara diploma or latihan polis.

5 comments:

  1. ganteng anak buah ammi tuh, dah kerja tu sambung diploma bagus jugak... kot boleh jadi dapat jawatan lagi tinggi dalam polis tuh...

    abah tu tengah tarik napas nak cover perut sebab nk amik gambar hehehe...

    ReplyDelete
  2. sekarang ni abam polis ar ni.

    ReplyDelete
  3. SA baru bercadang nak suruh dia sambung diploma yang terhenti tu..hehehe syg kalau biarkan aje..

    ReplyDelete
  4. Seronok tengok live macam nie..

    ReplyDelete