Pages

Hampir tiba masanya

In less than a week akan keluar keputusan peperiksaan UPKK.

Rasa seram sejuk pulak ammi bila dapat tau.

Ammi ada gak whatsapp ustazah sekolah agama Kyra untuk tanya samada ada ke sessi ambil result periksa secara "manual".  Tapi ustazah pun kata dia tak pasti lagi.  Nanti dia akan inform bila dapat apa-apa info dari pihak sekolah.

Kalau boleh naklah Kyra sendiri yang pergi ambil result dia instead of checking via SMS. 

Ingat tak masa kita amik result UPSR zaman dulu kala... for those born in 70s, 80s... masa tu takde keputusan online-online ni.  Dia punya gemuruh gigil kaki tu lain maciammmm.


Apa pun yang kakak dapat nanti abah & ammi terima sebab you have done your level best.  Setakat ni pencapaian kakak di SRA agak cemerlang.  Tapi segalanya mungkin terjadi.  

11 comments:

  1. next week 19HB plak keputusan PT3, seram sejuk gak perut ni..anak dara tu rileks je

    ReplyDelete
  2. Zmn kita tak de on line on line ni.
    Mlm berdebar2 tunggu result di esok paginya.

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan n dpt keputusan cemerlang.. aminn

    ReplyDelete
  4. Tahun 90-an dulu mana ada ambil result online kan? Hehe.

    ReplyDelete
  5. Tak pa kalau tak dapat result seperti yg di harapkan... peperiksaan sekolah rendah je... yang penting SPM nanti... pintu penentu hala tuju di masa hadapan.

    ReplyDelete
  6. Yer...dulu² mana ada check² ni semua. Masa saya spm 1998, boleh check keputusan UPU thru phone call...masa tu sms belum wujud kat Malaysia. Apa lagi internet

    ReplyDelete
  7. Mesti tak sabar dan berdebar tunggu resultnya. Moga resultnya cemerlang.

    ReplyDelete
  8. mmg berdebar tgu result..smoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  9. tunggu result ni memang debar. stress!
    anak2 aida da lepas upkk. 2 org.
    alhamdulillah :)
    Ijat lama lagi hi hi hi...

    ReplyDelete
  10. Check online je Kan.. tinggal lagi sehari ammi

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Semuanya baik2 sahaja..

    ReplyDelete