I got my stuff

Yeay... semalam ammi dapat dah weighing scale ammi yang dorang tersilap hantar haritu. 

Dapat je unwrap pastu laju-laju timbang berat.  Hampa uollsss..berat ammi mcm tak banyak beza pun.  Takpe ammi tetap continue IF dan ubah pattern makan pulak.  Ammi suspect berat lebih kurang sebab ammi pakai seluar jeans masa timbang tu.  Hahhahaha aci tak reason camni??


En nampak pulak bayang ammi... cuak pulak nak naik berdiri atas kaca ni.

Pasal isu nak return barang tu pulak..

Memula dia tanya ada ke nearby courier agent kat area ammi.  Laju je ammi jawab "NO". 

Cadangan dorang nak ammi hantar ke nearest courier agent, pastu dorang bayar balik.  Tak kuasa ammi nak angkut benda ni masuk dalam mall kat sebelah office.  Pastu how sure are you that you will refund me back?

Silalah arrange untuk barang ni to be collected from my office and buatlah apa-apa yang patut pasal courier fee tu as long as I don't have to pay single cent.

Ammi anggap matter ni settle sebab ammi dah dapat barang ammi.  Benda dorang yang kat ammi ni pandai-pandailah arrange sendiri.  

Anda fikir saya ada masa untuk sakit kepala?? Hahahha

12 comments:

  1. tak sanggup nak pikiaq pasal postage, setuju sangat. huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..nak pening2 pulak pasal masalah org lain

      Delete
  2. Selalu macam nie , diorang taknak rugi sebab kena tanggung postage lepas tu suruh kita pulak yang return dan bayar postage tu semula . Eh , lemak betul . Dah la bagi barang tak wrap betul-betul . Lepas tu bila rosak/pecah kita pulak kena tanggung postage lagi .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu ammi malas nak layan. sendiri silap sendirilah tanggung

      Delete
  3. memang taklah nak membayar kan. alhamdulillah dah sampai yang betul dengan selamat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah fiza. nak refund-refund ni ntah ye ntah tidak kita dpt balik.

      Delete
  4. Memang patut pun diorang kena responsible..

    ReplyDelete
  5. biar kan diorang settle.
    releks ajer.

    ReplyDelete
  6. geram lak nengok dia punya penimbang nih, dana dari aritu nak beli asik tak terbeli je penimbang, yang lama entah mana entah hilang nya masa pindah rumah

    ReplyDelete
  7. Bagus juga ammi bertegas sebab kesilapan pada mereka bukan ammi..

    ReplyDelete